• Fresco
50*50cm 5pcs/lot alee noul Pavaj din beton mucegai mucegai matrite pietre grădină, terasă alee pathmate trotuar mucegai

50*50cm 5pcs/lot alee noul Pavaj din beton mucegai mucegai matrite pietre grădină, terasă alee pathmate trotuar mucegai

Calificare a vizitatorilor:
RON 200.00

Bunuri
En la tienda


Transport gratuit pathmate beton mucegai,pathmate aleatoare piatra mucegai,pathmate piatra mucegai,calea pasarelă pietruite mucegai
Calea de gradina - este calea sau zona, construit din pietre de ușor de circulație, precum și pentru decorarea de amenajare a teritoriului. Cărări de grădină conecta toate link-uri și obiecte împreună și de a sublinia grația și frumusețea de gradina ta. Folosind forme speciale oricine poate face manual calea de gradina la casa lui. Nu este nevoie de a angaja profesionisti pentru a face acum sub calea de grădină de toată lumea! Ușor de utilizat - trebuie doar să se amestecă un beton! Acest lucru este grele forme - pot albine folosit de 1500 de ori !!! Puteți să-l utilizați pentru a face fata casei - doar nevoie de 10-15cm de bază. Puteți adăuga o culoare iti place. Made in China.
Beton grădină matrite vă va ajuta să decora curte de amenajare a teritoriului. Acest beton grădină forme de utilizare heavy-duty matrite din plastic, care transforma un pic de pre-mixed concrete într-un beton de grădină pietre de temelie pentru cea mai simplă cale de acces la grădină. Păstra frumusețea și sănătatea plantelor prin utilizarea grădină pietre pas cu pas ca calea ta cale.
Cum să utilizați această Beton, Finisor de Mucegai pentru a construi căi :
Pasul 1 :
Amestec de ciment cu apa, conform indicatiilor de pe pachet. Când este gata de utilizare, betonul va fi consistenta de fulgi de ovăz și suficient de groasă pentru a deține un avantaj atunci când te tai cu o lopată.
Pasul 2 :
Umple finisor mucegai, scooping beton cu o lopată și asigurându-vă că pentru a umple fiecare zonă.
Pasul 3 :
Folosind mănuși de cauciuc, răspândit de beton în jurul valorii de mucegai, de umplere în orice lipsuri sau puncte mici. Apăsați mucegai cu mâna pentru a elimina orice bule de aer.
Pasul 4 :
În urma conturul mucegai, netezi beton, ștergându orice exces.
Pasul 5 :
Permite betonului să se stabilească pentru o perioadă maximă de cinci minute, apoi scoateți cu grijă de mucegai. Pentru următoarea întindere, roti mucegai un sfert de tură și puneți-l lângă finisor doar completat, pescuit ușor dacă vei crea o curbare a traiectoriei.
Pasul 6 :
După ce lasă beton vindeca peste noapte, umple fisurile cu murdărie și se spală departe de orice exces. Udă pământul în jurul valorii de nou format pavele pentru a le ajuta să se stabilească.

Caracteristicile produsului

Unitate De Încărcare:
PAVAJ MUCEGAI
Material:
PAVAJ MUCEGAI
Dimensiune produs:
50*50 cm
Numele produsului:
PAVAJ MUCEGAI

Produse conexe

Nuevo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.