• Fresco
15 x 15 mm, Semi-închise de Tip Plastic Lanț Energetic Pentru Cnc

15 x 15 mm, Semi-închise de Tip Plastic Lanț Energetic Pentru Cnc

Calificare a vizitatorilor:
RON 49.08

Bunuri
En la tienda


15 x 15 mm, Semi-închise de Tip Plastic Lanț Energetic Pentru Cnc
Despre NOI :
Am full size de drag lanțuri de 7x7 la 80x400.
Inclusiv plastic trage de lanț,oțel trage de lanț,tip S trageți lanțul.
În principal de piață în Europa,america de Nord si America de Sud,Asia,Orientul Mijlociu și Austria.
De bună calitate & preț rezonabil
Folosind materii prime de înaltă calitate, fără refăcut materia
Despre vânzător este metoda de transport maritim : (Numai pentru express de livrare)
În funcție de client țară,Vom alege Fe Dex,DHL,TNT,UPS și alte metode de transport.De obicei,transport maritim zi vor durează 5-7 zile lucrătoare de la locul tău. Informațiile de urmărire este disponibil . Dar poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problema, ocazional , vă rugăm să ne înțeleagă.Vă mulțumesc!
Și dacă aveți nevoie de ajutor în metoda de transport maritim,vă rugăm să ne contactați.
Despre oțel drag chain :
Pentru oțel trageți lanțul accepta numai personalizat,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie,vă mulțumesc!
Avem TOATE DIMENSIUNILE de CABLU TRAGE LANȚURI la FEL de mai jos :
Transportul Maritim va fi amenajat în timpul de livrare Toate căile de transport maritim sunt opționale,transport gratuit pentru greutati totale nu peste 2 kg prin CPAM Exprima de transport maritim, cum ar fi FEDEX,DHL,UPS,TNT, etc nevoie de 5-7 zile lucrătoare de la țară, de obicei,CPAM nevoie de 15-60 de zile lucrătoare de la locul tău.(diferite de timp depinde de țară).Deci, dacă nu ați primit bunurile dumneavoastră ,vă rugăm să verificați numărul de urmărire și confirma sau nu dacă pachetul este încă pe drum.
Preț Depozit de aprovizionare prețul real și să dea 5%-10% reducere uneori,refuzăm fals preț ridicat și să dea 20%-90% reducere. Refuzăm să încalci peste prețul
Feedback-ul vă Rugăm să ne dea de cinci stele, dacă vă simțiți mulțumit,bun comentarii este foarte important pentru noi, Dacă nu ești mulțumindu-se cu noi,vă rugăm să ne spuneți motivul și detalii,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.
Magazioner : Alex

Caracteristicile produsului

Numărul De Model:
15x15B
Tip:
Frunze Lanț
Standard sau Non-standard:
Standard
Material:
Plastic
Articol:
15x15 semi-închise lanț energetic
DIMENSIUNE interioară:
15mm x 15mm
Dimensiunea Exterioară:
20mm x 23mm
Material:
PA
Lungime:
1 meter with 2 end connectors
N. W:
despre 290g
Raza De Îndoire:
r28
Funcția:
proteja cablurile și chais
culoare:
Negru
Tip:
Semi-închise

Produse conexe

10 x 20mm 1M Deschide Pe Ambele Laterale din Plastic cablu de tractare prin Cablu Drag Chain

RON 18.36

Nume Prod: Cablu Trage De Lanț;Material : PlasticIntern Dimensiuni : 10 x 20 mm / 0.4 x 0.8" (H*W);Extern Dimensiuni : 15 x 27mm / 0.6" x 1.1"(H*W)Total Lungime : 1 M / 39.4'Cablu Max.Diametru exterior : 11mm / 0.4"Culoare : Negru;Greutate Neta : 175gConținut pachet : 1 x Cablu Trageți Lanțul Deschide pe ambele părți, flexibil, cu zgomot redușor de instalare.Potrivit pentru utilizarea în mișcare alternativă de ocazie, este capabil de a construit în cablu, tuburi, conducte de apă, etc.Utilizate pe scară largă ca o componentă și sevice piese la masiniunelte CNC, echipamente electronice, dispozitive de numărare, mașini, aparate și mașini electrice ,etc.Nume prod: Cablu Trage de Lanț;Material : Plastic Interne Dimensiune : 10 x 20 mm / 0.4 x 0.8" (H*W);Extern Dimensiuni : 15 x 27mm / 0.6" x 1.1"(H*W)Total Lungime : 1 M / 39.4'Cablu Max.Diametru exterior : 11mm / 0.4"Culoare : Negru;Greutate Neta : 175gConținut pachet : 1 x Cablu Drag ChainCald Observa1...

10 x 20mm 1M Deschide Pe Ambele Laterale din Plastic cablu de tractare prin Cablu Drag Chain

RON 20.44

Deschide pe ambele părți, flexibil, cu zgomot redușor de instalare.Potrivit pentru utilizarea în mișcare alternativă de ocazie, este capabil de a construit în cablu, tuburi, conducte de apă, etc.Utilizate pe scară largă ca o componentă și sevice piese la masiniunelte CNC, echipamente electronice, dispozitive de numărare, mașini, aparate și mașini electrice ,etc.

Nuevo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.