• Fresco
De mare viteză din oțel instrument pentru prelucrarea lemnului video castron cutter circular cutit cutit Ax scoate greu cuie

De mare viteză din oțel instrument pentru prelucrarea lemnului video castron cutter circular cutit cutit Ax scoate greu cuie

Calificare a vizitatorilor:
RON 75.76
RON 70.00 -8 %

Bunuri
En la tienda


Caracteristică :
Nume : oțel de Mare viteză de prelucrare a lemnului Ax Scoate instrumentul
Tăiere Margine : W4 Mo2 Cr4 V1 HSS HRC : 57-62
dimensiuni : Lungime Mâner : despre 255mm
A2010 : 1/2" x160mm
A2011-1 : 3/8" x 160mm
A2012 : 1/4" x 140mm
Vă rugăm să rețineți ax scobituri nu sunt ascuțite.
Ax Scoate instrumentul :
Plata Escrow. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire :
1. Aerul e-Mail : 15-30 de zile
2. EMS : 5-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur. Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.
Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul. Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră. Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.

Caracteristicile produsului

culoare:
A2010, A2011, A2012, 3PCS set
Numărul De Model:
A2011-1;A2010;A2012
Nume De Brand:
ZHONGYIJIATIMELY
Cerere:
Din oțel de mare viteză de prelucrare a lemnului instrument

Produse conexe

Nuevo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.