• Fresco
2 seturi de trompeta degetul butoane perla set adevărate perle seashell suprafață Concavă 6 buc

2 seturi de trompeta degetul butoane perla set adevărate perle seashell suprafață Concavă 6 buc

Calificare a vizitatorilor:
RON 55.96

Bunuri
En la tienda


2 seturi de trompeta degetul butoane perla set adevărate perle seashell suprafață Concavă 6 buc
Diametru : 13.7 mm
Grosime : 2.5 mm
Transport
Articolele vor fi trimise în termen de 1 până la 2 zile lucrătoare după ce a primit plata.
Vom folosi China Post Air Mail de Serviciu ( de obicei, durează de la 10 la 21 de zile și să fie dlivered de către Oficiul Poștal local!)
Unele țări ar putea fi doar de 10 la 20 de zile pentru a fi livrate, cum ar fi statele UNITE ale americii , marea BRITANIE, Australia , Canada , Noua Zeelandă, Spania și etc.
Cu toate acestea, unele țări ar putea lua un pic mai mult, cum ar fi Franța, Italia, Brazilia, Ucraina, Rusia și etc.
Statele unite ale americii, Canada, Marea Britanie : 10-20 zile lucrătoare
Franța,Spania,Germania : 15-25 zile lucratoare
Australia : 10-20 zile lucrătoare
Brazilia,Italia : 20-35 zile lucrătoare
Alte Țara : 10-40 zile lucrătoare
Timpul de livrare depinde de mai multe motive, cum ar fi vamale.
Magazin necesită până la 2 zile lucrătoare pentru a procesa comanda. În plus, Dacă sunteți de plată prin e-verificați, folosind Pay Pal, comanda nu poate fi procesului până la plata compensate prin Pay Pal.
Pentru acestea, Cumpărătorul vă rugăm să fie pacient pentru pachete! Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Dacă durează prea mult timp și încă nu ai primit pachetul poate fi pierdut prin poștă sau să fie confiscați de către autoritățile vamale. Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a pleca un feedback negativ pentru noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele în timpul de livrare!
PS : Vacanta de transport maritim în timp ar putea fi amânată uneori!!
Reveni
Magazinul nostru va ofera o 14 zile (de la cumpărător primite) se întoarcă și politica cursului de schimb. Dacă nu ești 100% satisface cu produsele noastre, le puteti returna in termen de 14 zile pentru o rambursare completă (Pret+costul de Transport maritim,transport maritim înapoi taxele nu includ) sau pentru un schimb. Ne va livra înlocuirea odată ce am primit și procesat revenit element(e). Dacă solicitați o rambursare, vă vom notifica prin e-Mail de restituire o dată am primit și procesat revenit element(e).
Feedback-ul
Multumim fiecare cumpărătorilor feedback-ul pozitiv și ne va lăsa feedback-ul la tine pentru comenzile care au completat și au lăsat feedback-ul pozitiv pentru noi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, ne-ar place posibilitatea de a corecta orice probleme.
Atunci când primiți articol , vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv , ne bazam pe tine pentru binele nostru nume !
VĂ MULȚUMESC ! MULT NOROC !

Caracteristicile produsului

Numărul De Model:
Trompeta perla
Nume De Brand:
În care yuge
Ton:
Trompeta perla

Produse conexe

MUKU Trompeta Accesorii 1-1/2C 7C 5C 3C Dimensiune Mustiuc Trompeta de Aur de Cupru 1 set Cu caseta de instrumente Muzicale accesorii

160.64 -31 % RON 111.00

st ndStimate cumpărător, vă Mulțumim pentru cumpărături în nostru Bates magazin de Muzica, inainte de a cumpara, near daunele PROMIT!1 După ce am trimis pachetul și asigurațivă că nu obține pachete, va vom oferi toate rambursare.Chiar dacă livrare timeout, putem încă de rambursare cu contul de paypal, astfel încât să puteți magazin aici, fără griji despre a pierde bani.2...

Rose Alamă Bb Declanșa Flugelhorn Monel Piston Abalone Shell Cheie Cu Caz

1196.00 -5 % RON 1136.00

Toate instrument muzical nave în termen de 1520 de zile lucrătoare,vă rugăm să cumpărătorul notă și prelungi durata de transport dată la 1520 de zile lucrătoare,vă rugăm să contactați cu saler.multumescMai multe alte țări nava gratuit,dacă nu livreze la țară, vă rugăm să contactați saler întreba costul de transport maritim.Mai multe produseAceasta este un Brand Nou și de sondare Flugehorn, Acest bine artizanale realizate manual instrument, șia făcut de Trandafir Alama material, care poate fi prezentat un sunet mai bun decât alamă...

Nuevo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.